Oud ijzer inleveren

Als je oud ijzer wil inleveren, dan moet je je afvragen of je het niet kunt laten ophalen. Veel schroothandelaars in oud ijzer die halen het graag op, je hoeft het dan niet eens zelf in te leveren. Zeker als het om grote hoeveelheden gaat, kun je zeker gebruik maken van deze service. Maar hoe weet je nou welke schroothandelaar de beste service geeft?
Kijk naar een overzicht van alle steden en klik degene aan waar jij het dichtst bij woont. Je krijgt dan een lijst te zien van de mogelijkheden die wij hebben gevonden. Weet je zelf een andere, en heb je daar een positieve ervaring mee, dan verzoeken we je om deze schroothandelaar te melden bij contact, dan voegen wij hem toe. Het lijstje is zo compleet mogelijk, maar wij kunnen niet garanderen dat dit alle schroothandelaars in die omgeving zijn.

Oud ijzer inleveren is goed voor het milieu

Bij grote partijen zul je misschien wel een offerte krijgen. Dan kunnen ze langskomen, of als het in de buurt is kun je misschien zelf wel even langs gaan. Dan kun je je oud ijzer inleveren, en dan krijg je er zeer waarschijnlijk geld voor! Je doet niet alleen jezelf een plezier, maar ook het milieu. Oud ijzer inleveren is namelijk heel goed voor het milieu. Het voorkomt dat de metalen in de natuur terechtkomen, aangezien vrijwel alle schroothandelaren het oude ijzer op een legale manier zullen verwerken. Het is dus goed voor het milieu, maar ook zeker goed voor je eigen portemonnee!